De online Open Dag biedt een compleet programma voor een goede oriëntatie: een uitgebreid webinar-aanbod over de opleidingen, het stellen van vragen aan docenten of studenten, een 360 graden tour van onze locaties en diverse video’s. Voor de twijfelaars is er een online studiekeuzetest en staat er online een adviseur voor je klaar. Heb jij je opleidingskeuze al gemaakt? Inschrijven voor een opleiding kan direct via de website.

Webinar aanbod
Geïnteresseerden kunnen tijdens de online Open Dag verschillende cluster webinars volgen over de mbo-opleidingen in de richtingen: Bouw, Smart Building (nieuw!), Schilderen, Elektro- en Installatietechniek, Metaal en Mechatronica, Autotechniek, Zorg en Welzijn, MBO2 Dienstverlening, ICT-opleidingen, Mediavormgeving, Leisure en Hospitality, Administratie en Officemanagement, Commercieel, Retail, Transport en Logistiek, Entreeopleidingen en VAVO. Ook kunnen bezoekers zich online laten informeren over leerwerkplekken, stages en studiebegeleiding.

Nieuw: Leven Lang Ontwikkelen
Nieuw tijdens deze online Open Dag is het webinar Leven Lang Ontwikkelen met meer informatie over bijvoorbeeld om- en bijscholing. Daarnaast kun je hier ook terecht voor vragen over Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan vooraf aan voor de online Open Dag. De online Open Dag vindt plaats op 11 maart tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.