Kleine en betrokken ROC in Geldermalsen

Maar waarom zou je voor ROC Rivor kiezen? Onze ROC in Geldermalsen en Tiel staat bekend als een kleinschalige en betrokken school. Zoek je specifiek naar een kleinschalige mbo school met een persoonlijk karakter en vind je het belangrijk dat je je snel thuis voelt? Dan is ROC Rivor een goede keuze voor jou! Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk, zodat we samen het beste in jou naar boven kunnen halen. Onze docenten kennen je goed en kennen je uiteraard ook bij naam. Bij ons ben je geen nummertje en vinden we een goede sfeer heel belangrijk. En daar komt ook nog eens bij kijken dat wij de vijfde beste mbo school zijn van Nederland. Sterker nog, we zijn zelfs de beste mbo van Gelderland. Trots dat we zijn! Kortom, bij ons ben je verzekerd van goed onderwijs in een kleine en betrokken school.

VAVO in Geldermalsen volgen

Ben je helaas gezakt voor je eindexamen op het vmbo-tl of de havo? Dan kun je bij onze ROC in Geldermalsen een VAVO-opleiding volgen. Dat wil zeggen dat je alsnog versneld een vmbo-tl of havo diploma kunt halen. Je hoeft enkel de vakken opnieuw te doen, die je niet behaald hebt. Dat is nog eens mooi meegenomen. Tijdens deze opleiding besteden we ook aandacht aan de vervolgstappen. Welke opleiding wil je graag hierna volgen en wat past goed bij jou? Samen met jou zoeken we dit uit. Wellicht zijn er andere redenen dat je op zoek bent naar een VAVO in Geldermalsen. Hier lees je meer informatie over onze VAVO-opleiding.

Waarom kies je voor onze ROC in Geldermalsen?

Persoonlijke aandacht

Onze mbo in Geldermalsen is klein, dat wil zeggen dat we een persoonlijke en betrokken school zijn. Onze docenten kennen je en door deze fijne sfeer voel je je ongetwijfeld snel thuis!

5e mbo van Nederland

ROC Rivor staat op de vijfde plaats van beste mbo-scholen in Nederland en we zijn zelfs de nummer 1 in Gelderland! Kortom, je bent bij ons verzekerd van een goede opleiding. (Bron: Keuzegids Mbo 2020)

De treinverbinding naar mijn mbo-opleiding in Geldermalsen is heel fijn. Ik ben zo op school!
Student bouw
Jongen leegt cement molen

Past ROC Rivor bij jou?

  • Je bent gemotiveerd om te leren

    Je kunt instructies opvolgen, maar je neemt ook je verantwoordelijkheid om te leren.

  • Je bent op zoek naar een kleinschalige school

    Een betrokken en persoonlijke aanpak spreekt je aan.

  • Je vindt persoonlijke begeleiding belangrijk

    De docenten kennen je goed en proberen het beste in je naar boven te halen.

Meer informatie over onze mbo in Geldermalsen

De stap naar het mbo kan lastig zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Je bent nog jong en je weet misschien nog niet goed welke richting je wil volgen. De keuze in opleidingen is ook enorm en dat maakt het niet altijd makkelijk. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar evenementen om alvast wat te kunnen proeven van onze mbo-opleidingen. Zo ben je welkom op onze open dagen of één van onze informatieavonden, zodat je ook echt kennis kunt maken met onze kleine, betrokken school. De docenten en leerlingen vertellen graag meer over onze ROC in Geldermalsen én Tiel. Ook wij vinden het belangrijk dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt. Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen.