Rivor Volwassenenonderwijs is Leven Lang Ontwikkelen

Rivor Volwassenenonderwijs is onderdeel van ROC Rivor en dé opleidingspartner voor bedrijven. Rivor Volwassenenonderwijs richt zich op scholing, bijscholing, omscholing en werk- en praktijkervaring. De focus ligt op het stimuleren en ondersteunen van de duurzame inzetbaarheid van werkenden: een leven lang werkgeluk.

Jezelf blijven ontwikkelen

Continu aandacht hebben voor je eigen professionele ontwikkeling is nu belangrijker dan ooit. Of je nu starter, herstarter of doorstarter bent. Je bent namelijk nooit uitgeleerd en je ontwikkeling houdt niet op als je eenmaal de arbeidsmarkt betreedt. Zorg er dus voor dat je eigenaar blijft van je eigen loopbaan en blijf jezelf ontwikkelen op het werk.

Maak van je loopbaan een ontwikkelpad

Veel mensen zien het behalen van hun diploma als een eindpunt. Wij zien deze mijlpaal juist als hét startpunt van jouw loopbaan. Daarom bieden wij veel mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw loopbaan. Wat ons daarin onderscheidt ten opzichte van andere opleiders? Dat is dat Rivor Volwassenenonderwijs een kleinschalige organisatie is, waardoor wij kunnen zorgen voor een persoonlijke benadering. Daarnaast krijg je toegang tot ons brede netwerk met contacten in het bedrijfsleven en andere externe samenwerkingsverbanden. Dit zorgt voor een grotere arbeidspositie.

Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Welke richting zou je graag op willen? Waarover wil je nog meer leren? Door dit soort persoonlijke vragen te stellen, maken we een maatwerk-traject dat helemaal past bij jou. Een leven lang ontwikkelen: daar geloven we in. Jij ook?

Leven Lang Ontwikkelen voor werkgevers

Met onze Leven Lang Ontwikkelen-trajecten richten we ons niet alleen op individuen, maar ook op werkgevers. Directieleden en HR-managers zien namelijk ook in dat hun collega’s verder opgeleid moeten worden, onder andere dankzij de veranderende arbeidsmarkt. Vaak komen docenten naar het bedrijf of de organisatie toe om alle medewerkers in één keer bij te scholen.

Leven Lang Ontwikkelen: oplossing voor personeelstekort

In verschillende sectoren is er een groot personeelstekort. Leven Lang Ontwikkelen kan hiervoor een oplossing bieden. Samen met werkgevers maken wij namelijk een opleiding voor nieuwe medewerkers, geheel afgestemd op de werkwijze van de organisatie. Zo kunnen nieuwe medewerkers meteen aan het werk en worden ze tegelijkertijd opgeleid. Win-win!

Wil jij jezelf ontwikkelen op het werk?

Ben je benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden voor jou of jouw medewerkers? Of wil je gewoonweg wat meer weten over onze trajecten? Neem dan contact met ons op via de website van Rivor Volwassenenonderwijs.