Klein & overzichtelijk ROC bij Culemborg

Ben je op zoek naar een kleinschalig ROC vlakbij Culemborg? Een mbo-school waar je veel persoonlijke aandacht krijgt van docenten? Kies dan voor ROC Rivor. Op onze kleine en overzichtelijke mbo-school staat persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel. Al je docenten kennen je bij naam en zijn op de hoogte van jouw ontwikkeling. Mede door die betrokkenheid en persoonlijke aandacht krijg jij alle ruimte om te bloeien en het beste uit jezelf te halen. Iedere dag weer. Met andere woorden: bij ROC Rivor zorgen we ervoor dat jij je heel snel thuis voelt!

Benieuwd of jij goed uit de verf zou komen bij ROC Rivor? En wil je ontdekken of een van onze opleidingen bij jou past? Meld je dan eens aan voor een open dag, een meeloopdag of een van onze andere evenementen. Meer weten? Lees dan meer over studeren bij ROC Rivor.

De treinverbinding naar mijn mbo-opleiding in Tiel is heel snel!
Student Anne
Meisje leest uit een boekje voor kinderen

Waarom kiezen voor ROC Rivor?

Krijg de begeleiding die jij nodig hebt!

Iedere leerling is anders. Dat betekent ook dat iedere leerling een andere manier van begeleiden verdient. En omdat ROC Rivor zo’n kleinschalige mbo-school is, kunnen onze docenten deze persoonlijke aanpak waarmaken.

Goede score opleidingen

Al jaren scoren wij met vele opleidingen bovengemiddeld! (bron: MBO Keuzegids)

Past ROC Rivor bij mij?

  • Je vindt het erg fijn dat je op een persoonlijk en warme manier wordt begeleid.

    De docenten kennen iedere leerling bij naam en geven de begeleiding die bij hun leerlingen past.

  • Je voelt je het prettigst op een kleinschalige school.

    Ons mbo vlakbij Culemborg is kleinschalig en heel overzichtelijk, waardoor iedere leerling goed uit de verf komt.

  • Je bent eraan toe om een nieuwe richting in te slaan.

    Je hebt zin in een nieuwe uitdaging en je bent erg leergierig.

Leer ROC Rivor nóg beter kennen

Zoek je een fijne mbo in Culemborg of omgeving? En wil je eens ervaren hoe het voelt om leerling te zijn op ROC Rivor? Kom dan eens naar een van onze open dagen. Daar maak je op een heel laagdrempelige manier kennis met onze school, de docenten en de leerlingen. Bovendien kom je meer te weten over de opleiding waar jij al zolang van droomt. Heb je nu al een prangende vraag? Neem dan gerust contact met ons op.