Klein & overzichtelijk ROC bij Culemborg

Ben je op zoek naar een kleinschalig ROC vlakbij Culemborg? Een mbo-school waar je veel persoonlijke aandacht krijgt van docenten? Kies dan voor ROC Rivor. Op onze kleine en overzichtelijke mbo-school staat persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel. Al je docenten kennen je bij naam en zijn op de hoogte van jouw ontwikkeling. Mede door die betrokkenheid en persoonlijke aandacht krijg jij alle ruimte om te bloeien en het beste uit jezelf te halen. Iedere dag weer. Met andere woorden: bij ROC Rivor zorgen we ervoor dat jij je heel snel thuis voelt!

Benieuwd of jij goed uit de verf zou komen bij ROC Rivor? En wil je ontdekken of een van onze opleidingen bij jou past? Meld je dan eens aan voor een open dag, een meeloopdag of een van onze andere evenementen. Meer weten? Lees dan meer over studeren bij ROC Rivor.

VAVO in Culemborg gezocht?

Ben je gezakt voor je eindexamen en wil je zo snel mogelijk tóch je diploma halen? Kies dan voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO) bij ROC Rivor. We heten je van harte welkom bij onze VAVO nabij Culemborg, namelijk in Geldermalsen. Hier krijg je de kans om versneld je vmbo-tl- of havo-diploma te behalen. Het voordeel? Je hoeft niet al je vakken opnieuw te volgen om je welverdiende vmbo-tl of havo-diploma te behalen.

Naast het volgen van je vakken, concentreer je je op de VAVO ook op je vervolgopleiding. Welke richting wil je op en welke opleiding past daar het beste bij? Uiteraard maak je deze studiekeuze niet alleen; wij ondersteunen je intensief en op een persoonlijke manier. Kom meer te weten over onze VAVO vlakbij Culemborg?

De treinverbinding naar mijn mbo-opleiding in Tiel is heel snel!
Student Anne
Meisje leest uit een boekje voor kinderen

Waarom kiezen voor ROC Rivor?

Krijg de begeleiding die jij nodig hebt!

Iedere leerling is anders. Dat betekent ook dat iedere leerling een andere manier van begeleiden verdient. En omdat ROC Rivor zo’n kleinschalige mbo-school is, kunnen onze docenten deze persoonlijke aanpak waarmaken.

Éen van de beste mbo-scholen in Nederland!

Wist je dat ROC Rivor in de top 5 staat van beste mbo’s in Nederland? Wij zijn trots! En dat is niet alles: we mogen ons ook de nummer 1 mbo-school van Gelderland noemen! (Bron: Keuzegids Mbo 2020)

Past ROC Rivor bij mij?

  • Je vindt het erg fijn dat je op een persoonlijk en warme manier wordt begeleid.

    De docenten kennen iedere leerling bij naam en geven de begeleiding die bij hun leerlingen past.

  • Je voelt je het prettigst op een kleinschalige school.

    Ons mbo vlakbij Culemborg is kleinschalig en heel overzichtelijk, waardoor iedere leerling goed uit de verf komt.

  • Je bent eraan toe om een nieuwe richting in te slaan.

    Je hebt zin in een nieuwe uitdaging en je bent erg leergierig.

Leer ROC Rivor nóg beter kennen

Zoek je een fijne mbo in Culemborg of omgeving? En wil je eens ervaren hoe het voelt om leerling te zijn op ROC Rivor? Kom dan eens naar een informatieavond of een open dag. Daar maak je op een heel laagdrempelige manier kennis met onze school, de docenten en de leerlingen. Bovendien kom je meer te weten over de opleiding waar jij al zolang van droomt. Heb je nu al een prangende vraag? Neem dan gerust contact met ons op.