Kleinschalige en betrokken mbo school in de buurt van Utrecht

Zoek je een mbo in Utrecht, maar ben je ook bereid om een stukje verder te rijden? Dan is ROC Rivor een goede keuze. Maar waarom zou je voor ROC Rivor kiezen? Als mbo school in de buurt van Utrecht zijn we verkozen tot 5de beste mbo school van Nederland. Daar zijn we erg trots op! Als kers op de taart zijn we zelfs uitgeroepen tot beste mbo van Gelderland. Waarom scoren we zo hoog? Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om het beste in jou naar boven te halen. Samen proberen we te streven naar het hoogst haalbare. Onze docenten kennen je ook goed, omdat we een kleinschalige school zijn. Ben je op zoek naar een ROC in Utrecht, maar toch ook zoekende naar een wat kleinere en betrokken school met een leuke sfeer? Dan is ROC Rivor in Tiel wellicht ook een goede keuze voor jou. We weten zeker dat je je snel bij ons thuis voelt!

VAVO in de regio van Utrecht volgen

Op zoek naar een VAVO in Utrecht? Op onze locatie in Geldermalsen kun je ook een VAVO-opleiding volgen. Dit is een versneld traject om alsnog een vmbo-tl of havo-diploma te behalen. Ben je bijvoorbeeld gezakt voor het eindexamen, dan kun je bij ons enkel de vakken opnieuw doen die je niet behaald hebt en alsnog je diploma behalen. Tijdens deze opleiding besteden we ook aandacht aan het kiezen van een vervolgopleiding. Samen zoeken we uit welke opleiding echt bij jou past, zodat je ook de juiste keuze maakt. Hier lees je meer informatie over het VAVO traject.

Waarom kiezen voor ROC Rivor

Kleinschalige en betrokken school

ROC Rivor is een kleine en betrokken school. Onze docenten kennen je bij naam en proberen het beste in jou naar boven te halen.

5e mbo school van Nederland

Wij staan op plaats vijf van de beste mbo-scholen in Nederland en zijn de nummer 1 mbo in Gelderland. Bij ons ben je verzekerd van een goede opleiding. (Bron: Keuzegids Mbo 2020)

ROC Rivor is goed bereikbaar vanuit Utrecht. Met de trein ben ik er zo!
Student Rosanne
Studenten overleggen aan een statafel

Past ROC Rivor bij jou?

  • Je vindt persoonlijke begeleiding belangrijk

    Docenten kennen je bij naam en helpen jou om het beste in jezelf naar boven te halen.

  • Je voelt je thuis op een kleinschalige school

    Een betrokken en persoonlijke aanpak spreekt je aan.

  • Je bent gemotiveerd om te leren

    Je hebt zin in een nieuwe uitdaging.

Meer informatie over ROC Rivor

Ben je op zoek naar een leuke mbo school in Utrecht en omgeving? Kom dan gerust eens naar de open dag of informatieavonden van ROC Rivor. Wij begrijpen dat de overstap naar een mbo school spannend is en wellicht weet je nog helemaal niet zo goed wat je precies wilt studeren. Daarom organiseren wij ook meerdere keren per jaar een open dag en informatieavond om je alvast kennis te laten maken met onze school, docenten, medestudenten en opleidingen. De docenten en medestudenten kunnen al jouw vragen beantwoorden en vertellen graag meer over onze school. Het is tenslotte belangrijk dat je een keuze maakt, waar je volledig achter staat. Neem contact met ons op voor meer informatie.