De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen
Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over diverse (educatie-)cursussen, bedrijfsopleidingen, entreeopleidingen en VAVO-opleidingen.
Let op: de ICT-opleidingen bevinden zich vanaf dit schooljaar op de Bachstraat.

Aanwezige leerbedrijven, instellingen en het Servicepunt Werken en Leren Rivierenland vertellen tijdens de Open Dag meer over de beroepen van de toekomst, leerwerkplekken en stages.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor de Open Dag. De Open Dag vindt plaats op de Bachstraat en Franklinstraat in Tiel en Poppenbouwing in Geldermalsen (in Geldermalsen kun je vanaf 15.00 uur al langskomen). Familieleden en vrienden zijn ook van harte welkom, zij kunnen jou helpen bij het maken van een goede studiekeuze.