Hoe zien de Incompany Bedrijfsopleidingen eruit?

Hieronder vindt u relevante informatie over de Incompany Bedrijfsopleidingen.

Voor wie
Hebben uw medewerkers behoeftes en ambities om verder te leren en wilt u faciliteren in hun groei en ontwikkeling? ROC Rivor biedt diverse mogelijkheden aan:

  • InCompany maatwerktrajecten.
  • BBL-opleidingen in uw eigen bedrijf of instelling.
  • Om- her- en bijscholing (bijv. Code-95, Leidinggeven, Communicatie & Motivatie, HRM, Ondernemersplan, Klantgericht handelen, WISP, BKB-BKC of eigen traject).
  • Vakgerichte cursussen (talen, Excel, digitale vaardigheden).
  • Reguliere beroepsopleidingen met mbo-diploma.

Duur
Afhankelijk van het afgesproken maatwerktraject.

Doel
Onze InCompany trajecten bieden voordelen voor zowel uw zittend personeel, als voor uw organisatie. Werknemers kunnen met een mbo-traject of cursus hun functie verrijken met de opgedane kennis, zich onderscheiden en binnen het bedrijf doorgroeien. Werkgevers beschikken daardoor over beter personeel dat de productiviteit en de motivatie verhoogt en het verloop verlaagt.

Kosten
De kosten zijn variabel per cursus en staan vermeld in de offerte van het maatwerktraject.

Niveau
Van mbo niveau 2 t/m 4 tot doorstroommodules naar het hbo.

Locatie
Op locatie van de instelling, de opdrachtgever of een andere afgesproken locatie.

De projectleider van de InCompany Bedrijfsopleidingen zoekt samen met u naar het juiste antwoord op uw scholingsvraag. In dit proces worden inhoudsdeskundige vakdocenten en trainers betrokken. Zij stellen op basis van uw wensen een op maat gemaakt opleidingsprogramma samen dat geheel voldoet aan de opleidingsbehoefte van uw bedrijf en bedrijfscultuur. De opleiding wordt volledig afgestemd op de (werk)ervaring van uw medewerkers. We geven de opleiding zoveel mogelijk vorm op de werkvloer en houden daarbij rekening met uw interne opleidingsprogramma’s. Op deze manier kunt u uw werknemers effectief opleiden tegen lage verletkosten.

Tijdens het InCompany traject krijgen de cursisten veel studieloopbaanbegeleiding. We bespreken en bewaken middels een intervisiegesprek met de opdrachtgever de vooraf gestelde doelen. Daarnaast communiceren we met cursisten via de digitale e-learning omgeving. Informatie over lessen, lesdagen, opleidingsplan, docenten en projectleider kan de cursist hier vinden.

Meer informatie

Voor vrijblijvende informatie over de InCompany bedrijfsopleidingen van ROC Rivor kunt u contact opnemen met Projectleider Natasja van Duijn via natasjavanduijn@rocrivor.nl.