De Open Dag op 24 februari is fysiek op onze locaties in Tiel en Geldermalsen. We houden ons aan de, dan geldende, coronamaatregelen.

Open Dag ROC Rivor

Van 18.00 tot 20.30 uur

Locaties Bachstraat in Tiel en Poppenbouwing in Geldermalsen

Maak kennis met ROC Rivor

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen

Op de Open Dag kun je terecht voor meer informatie over Mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Weet je nog niet welke richting je op wilt? Dan kun je deelnemen aan een beroepsinteressetest en hierover in gesprek gaan met één van de aanwezige loopbaancoaches.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt per e-mail in de week van de Open Dag praktische informatie en een persoonlijke Open Dag code. Neem deze mail (digitaal) mee naar de Open Dag. Bij binnenkomst wordt je aanwezigheid geregistreerd. Meld je vooraf aan, dat scheelt tijd op de avond zelf!

Locaties

De Open Dag vindt plaats van 18.00 tot 20.30 uur op de volgende locaties:

Tiel, Bachstraat 1

Geldermalsen, Poppenbouwing 3 (Opleidingscentrum Rivierengebied)

Meer informatie

Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op door te mailen naar mc@rocrivor.nl of door te bellen naar 0344-656200.