“Deze uitslag bewijst voor beroepsonderwijs in Rivierenland dat de 4D’s werkelijkheid worden: Dromen, Denken, Durven en Doen”, aldus een trotse Cees Brouwer, voorzitter College van Bestuur.
Studenten zijn bij ROC Rivor verzekerd van kwalitatief zeer goed onderwijs in een kleinschalige, betrokken school. Het diploma dat ze halen staat hoog aangeschreven bij werkgevers en vervolgopleidingen. Met name in de sectoren ‘Economie en Ondernemen’, “Zorg en Welzijn’ en ‘Media, Vormgeving en ICT’* scoren de opleidingen hoog. Van de 14 topopleidingen staan 8 opleidingen aangeschreven als beste Mbo opleiding van Nederland:

  1. Bedrijfsadministrateur
  2. Commercieel medewerker
  3. Junior accountmanager
  4. Financieel administratief medewerker
  5. Medewerker evenementen organisatie
  6. Medewerker marketing en communicatie
  7. Media vormgever
  8. Vestigingsmanager groothandel

Bekijk hier een compleet overzicht van onze topopleidingen.

Over de Keuzegids
De Keuzegids Mbo 2019 is in Nederland dé onafhankelijke en gezaghebbende vergelijkingsgids voor een kritische studiekeuze in het Mbo. De kwaliteitsvergelijkingen van de Keuzegids zijn gebaseerd op studiesuccescijfers, studentenoordelen en de keuring van de Onderwijsinspectie.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Open dag
Op 7 februari organiseert ROC Rivor een Open Dag van 18.00 uur tot 20.30 uur voor aankomende studenten. Op diverse locaties in Tiel en Geldermalsen worden ruim 100 opleidingsmogelijkheden gepresenteerd. Docenten en studenten geven voorlichting over de opleidingen en de latere beroepsmogelijkheden. Aanmelden voor de Open Dag kan via rocrivor.nl.

*In de Keuzegids Mbo zijn de opleidingen verdeeld onder de sectoren ‘Media, Cultuur & Mode’, ‘Economie & Bedrijf’, ‘Zorg, Welzijn & Uiterlijk’ en ‘Kantoor’. De sectoren zoals in het persbericht vermeld worden aangehouden door ROC Rivor.