Studenten zijn bij ROC Rivor verzekerd van kwalitatief zeer goed onderwijs in een kleinschalige, betrokken school. Het diploma dat ze halen staat hoog aangeschreven bij werkgevers en vervolgopleidingen. Met name in de sectoren ‘Economie en Ondernemen’ en ‘Media, Vormgeving en ICT’ scoren de opleidingen hoog. Deze topopleidingen zijn op de website van ROC Rivor te herkennen aan een kwaliteitszegel.

“We zijn er bekend mee dat de persoonlijke sfeer op onze school als erg prettig ervaren wordt en dat dit ook leidt tot aantoonbaar goede (studie)resultaten. Deze positieve ervaringen hebben we als ROC Rivor dagelijks met onze studenten en ook regelmatig met ouders en bedrijven met wie we warme contacten hebben. Dat de waardering voor onze inzet en aanpak terug te zien is in de Keuzegids, stemt ons natuurlijk erg tevreden.”, aldus de nieuwe voorzitter College van Bestuur Stan Vloet.

Over de Keuzegids
De Keuzegids Mbo is in Nederland dé onafhankelijke en gezaghebbende vergelijkingsgids voor een kritische studiekeuze in het mbo. De kwaliteitsvergelijkingen van de Keuzegids zijn gebaseerd op studiesuccescijfers, studentenoordelen en de keuring van de Onderwijsinspectie.

ROC Rivor 5de beste van Nederland