Vmbo-leerlingen en hun ouders die zich alvast willen oriënteren op het mbo zijn van harte welkom. Op de Informatieavond krijgen zij meer informatie over de mbo-opleidingen van de academies: Ondernemerschap en Dienstverlening, Zorg en Welzijn, Ambacht en Technologie en de Startacademie (MBO2 Dienstverlening en Entreeopleiding niveau 1). Ook ouders en jongeren die meer willen weten over het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO) kunnen zich laten informeren over versnelde examentrajecten voor vmbo en havo. Voor volwassenen presenteert ROC Rivor op deze avond diverse cursussen: boekhouden (PDB), lakverwerking, hout- en marmerimitatie, lassen en glas-in-lood.

Vierde beste mbo van Nederland

ROC Rivor is de vierde beste mbo-school van Nederland en is zelfs de beste mbo-opleider van Gelderland (bron Keuzegids Mbo 2019). Maar liefst 13 opleidingen krijgen bovendien het predicaat topopleiding toegekend. Dit betekent dat ze bovengemiddeld goed hebben gescoord. Je bent bij ROC Rivor dus verzekerd van kwalitatief goed onderwijs in een kleine, betrokken school. Kom langs en ervaar het zelf!

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor de Informatieavond aanmelden via rocrivor.nl/informatieavond. De avond vindt plaats van 18.30 tot 20.30 uur op de Bachstraat 1 in Tiel.