Keuzehulp mogelijkheden

Hieronder vind je al ons aanbod qua keuzehulp

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je gaat volgen? Of twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Geeft niks, dat is heel normaal. ROC Rivor heeft alles in huis om het je gemakkelijk te maken en tot een keuze te komen. Dit kan op een manier die bij jou past! Er zijn verschillende opties om kennis te maken: vanuit huis of op onze schoollocaties. Ontdek de mogelijkheden!

Klik hier om naar de hulp bij studiekeuze pagina te gaan.

De Open Dagen zijn een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding. Let op! Voor het aanmelden voor een opleiding heb je je Digi-D nodig.

Klik hier om naar de pagina van de Open Dagen te gaan.

Wil je ervaren hoe het is om een student bij ROC Rivor te zijn? Tijdens een meeloopdag maak je kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. Dé manier om te checken of de opleiding die jij leuk vindt bij je past!

Klik hier om naar de pagina van de Meeloopdagen te gaan.

Wil jij in september starten met een mbo opleiding? En heb je nog geen keuze kunnen maken? Geen stress! Kom op naar de inloopmiddag en wij helpen je met het maken van je keuze.

Je kunt binnenlopen op onze locaties in Tiel en Geldermalsen voor een gesprek met onze studenten en docenten.

Wil je een brochure ontvangen? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt per mail de digitale brochure(s).

Klik hier om naar de pagina van brochures aanvragen te gaan.

Benieuwd hoe onze opleidingen eruit zien? Bekijk dan eens onze opleidingsvideo's.

Klik hier om naar de pagina van de opleidingsvideo's te gaan.

Neem een kijkje bij onze opleidingen en school met de 360 graden tour. Zo krijg je een goed beeld hoe de school eruit ziet en waar de opleidingen les hebben. In de tour kun je zelf rondlopen door de school of navigeren door op de verschillende sectoren te klikken.

Klik hier om naar de pagina van de 360 graden tour te gaan.