Online Speeddate

Met de online speeddate maak jij kennis met onze mbo-opleidingen, docenten en studenten op een moment dat het jou uitkomt. Je gaat in gesprek met een docent en eventueel ook een student van een opleiding naar keuze. Tijdens de speeddate vertelt de docent je alles over de opleiding, vakken, praktijkopdrachten en nog veel meer. De student vertelt hoe het is om te studeren bij ROC Rivor en bijvoorbeeld wat zijn of haar leukste vakken zijn. Natuurlijk kun jij ook al jouw vragen stellen tijdens de speeddate aan de docent en student.

Aanmelden

Aanmelden voor een online speeddate kan hier. In het aanmeldformulier kies je voor welke opleiding je een speeddate wilt plannen. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, neemt een docent van ROC Rivor binnen 2 werkdagen contact met jou op om een afspraak te plannen. Dit kan telefonisch of per mail zijn.

Online programma

Samen met de docent prikken jullie een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt voor de speeddate. Ook bespreken jullie van te voren welk online programma gebruikt gaat worden. De speeddate kan bijvoorbeeld via Skype, Microsoft Teams, WhatsApp etc.

Na de Online Speeddate was mijn keuze voor een opleiding bij ROC Rivor gelijk gemaakt!

Onze opleidingen

Weet je nog niet welke opleiding jouw voorkeur heeft voor een speeddate? Bekijk dan hier onze opleidingen. We bieden verschillende richtingen aan:

VAVO-opleiding

Naast de mbo-opleidingen is het ook mogelijk je VMBO-TL of HAVO-diploma versneld te halen via een VAVO-opleiding.

Informatie voor aankomende studenten

Wil jij volgend jaar starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog vragen? Lees hier alle info voor aankomende studenten.

Informatieavond 25 juni 2020

Op donderdag 25 juni organiseren we onze Informatieavond. Dit keer op een andere manier dan normaal vanwege het coronavirus. Omdat we persoonlijk contact heel belangrijk vinden en je graag bij ons op school ontvangen, voeren we op donderdagavond 25 juni informatiegesprekken. Op deze manier kunnen we je, geheel corona-proof, bij ons op school ontvangen en kun jij al je vragen stellen aan onze docenten. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Bezoek de Informatieavond!

25 juni van 18:30 tot 20:30 in Tiel
Kom langs

Vragen

Voor vragen of meer informatie over de online speeddates mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344 656200.