Vanwege het coronavirus weten we nog niet hoe we deze Open Dag op 25 november vorm gaan geven. Aanmelden is mogelijk, houd deze pagina in de gaten voor alle informatie.

Open Dag ROC Rivor

Van 18.00 tot 20.30 uur

Locaties Bachstraat in Tiel en Poppenbouwing in Geldermalsen

Maak kennis met ROC Rivor

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen

Op de Open Dag kun je terecht voor meer informatie over Mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Weet je nog niet welke richting je op wilt? Dan kun je deelnemen aan een beroepsinteressetest en hierover in gesprek gaan met één van de aanwezige loopbaancoaches.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt per e-mail in de week van de Open Dag praktische informatie. In verband met het coronavirus weten we nog niet precies in welke vorm de Open Dag plaats vindt. Zodra meer informatie hierover bekend is, zullen wij dit communiceren via deze pagina.

Na een bezoek aan de Open Dag wist ik het zeker. Ik ga deze opleiding volgen!
Student Sara, 1e jaars
Zorg studenten bij een bed

Locaties

De Open Dag vindt plaats van 18.00 tot 20.30 uur op de volgende locaties:

Tiel, Bachstraat 1

Geldermalsen, Poppenbouwing 3 (Opleidingscentrum Rivierengebied)

Meer informatie

Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op door te mailen naar mc@rocrivor.nl of door te bellen naar 0344-656200.