Let op! De meeloopdagen gaan tot en met 14 januari niet door in verband met de lockdown. Je kunt je wel aanmelden voor een meeloopdag. De docent neemt na 14 januari contact met je op voor het plannen van een meeloopdag of een online speeddate.

Waarom een Meeloopdag?

  • Je ontdekt hoe het is om te studeren bij ROC Rivor.
  • Je krijgt een goed beeld van de opleiding.
  • Je kunt ervaren of de opleiding goed bij je past.

Kun je de knoop niet doorhakken welke opleiding je het leukste vindt? Twijfel je eraan of een opleiding écht bij je past? Dan kan een Meeloopdag je helpen!

Waar en wanneer meelopen?

Bij de mbo-opleidingen van ROC Rivor kun je meelopen van oktober tot en met mei. Je kunt jezelf hiervoor tot 1 mei 2022 aanmelden. De locatie van de Meeloopdag is afhankelijk van de gekozen opleiding.

Hoe lang duurt een meeloopdag?

De meeloopdag in de klas duurt een paar uurtjes. Vaak draai je 2 tot 3 lessen mee met de klas en krijg je de kans om vragen te stellen aan klasgenoten en docenten.

Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden voor een Meeloopdag. Klik op de link en vul het formulier in. Je ontvangt een bevestiging per mail en onze docent neemt contact met jou op voor het afstemmen van de dag en tijdstip.

Zorg en Welzijn

Economie en Ondernemen

Leisure & Hospitality

Transport en Logistiek

Mediavormgeving en ICT

Techniek

Startacademie

Meer informatie

Heb je vragen over de Meeloopdagen? Neem dan contact op met de contactpersoon van de desbetreffende opleiding. Dit kan per mail of door te bellen naar ons centraal telefoonnummer 0344-656200.

Zorg en Welzijn en Startacademie
Suzanne van der Ven: suzannevanderven@rocrivor.nl

Economie en Ondernemen, Transport en Logistiek, Mediavormgeving en ICT en Leisure & Hospitality
Henk Hendrickx: henkhendrickx@rocrivor.nl

Techniek
Anna Terlouw: annaterlouw@rocrivor.nl