We hopen je natuurlijk tijdens de informatieavond op school te mogen ontvangen. Maar vanwege het coronavirus weten we nog niet of dat mogelijk is en in welke vorm de informatieavond door kan gaan. Aanmelden is al wél mogelijk, je ontvangt dan per mail alle info over de opzet van de Informatieavond op 23 juni.

Ben jij:

  • gezakt voor je eindexamen? Dan is een VAVO-opleiding voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je vmbo-tl of havo-diploma te halen. Bij ons hoef je alleen de vakken opnieuw te doen die je niet hebt gehaald.
  • blijven zitten op 3-vmbo-tl of 4-havo? Ook dan kan VAVO jou helpen! Je kunt versneld al je examenvakken bij ons volgen.
  • je aan het oriënteren op welke mbo-opleiding je in september wilt starten? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten vertellen je alles over de opleiding tijdens een informatiegesprek.
  • op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil je je laten omscholen? Dan zijn onze cursussen en (verkorte) opleidingen binnen Leven Lang Ontwikkelen echt iets voor jou!

Aanmelden

Je bent donderdag 23 juni van 18.00 tot 20.30 uur van harte welkom! Meld jezelf aan via het aanmeldformulier.

Vanwege het coronavirus weten we nog niet in welke vorm we de Informatieavond gaan organiseren. Als je je aanmeld, ontvang je t.z.t. informatie over de definitieve opzet.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de Informatieavond mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344-656200.