Docent praat met leerling en ouder
7 Feb 2022

Online bijeenkomst voor ouders 7 februari

Uw zoon of dochter staat voor een belangrijke keuze: een mbo-opleiding kiezen. Wat kunt u, als ouder/verzorger, doen om uw kind te helpen bij de juiste studiekeuze? En hoe werkt de doorstroom vanuit het voortgezet onderwij...

Jongen vertelt over zijn opleiding aan bezoekers Open Dag
24 Feb 2022 18:00 – 20:30

Open Dag 24 februari 2022

Kom donderdag 24 februari naar de Open Dag en maak op diverse locaties in Tiel en Geldermalsen kennis met alle opleidingen van ROC Rivor!

Meiden aan het werk achter laptop

Meeloopdagen

Wil je ervaren hoe het is om een student bij ROC Rivor te zijn? Tijdens een meeloopdag maak je kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. De manier om te checken of de opleiding die jij leuk vindt bij je past!

In gesprek met de decaan van ROC Rivor

Hulp bij studiekeuze

Welke opleiding past nou het best bij jou? Die vraag beantwoorden kan best lastig zijn. Op deze pagina lees je tips om je studiekeuze te maken.

School locatie Bachstraat in Tiel

360 graden tour door de school

Neem een kijkje bij onze opleidingen en school met de 360 graden tour. Zo krijg je een goed beeld hoe de school eruit ziet en waar de opleidingen les hebben.

Studenten van ROC Rivor
23 Jun 2022 18:00 – 20:30

Informatieavond 23 juni 2022

Wil jij in september starten met een mbo of VAVO-opleiding? Of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil je je laten omscholen? Kom dan naar de Informatieavond voor een oriënterend gesprek met onze docen...