Laptop verplicht

Voor alle mbo-opleidingen van ROC Rivor is het gebruik van een eigen laptop verplicht! Voor de volgende opleidingen gelden speciale laptopeisen:

De speciale laptopeisen voor deze opleidingen vind je hier.

Voor alle VAVO-opleidingen is geen laptop verplicht.

Eigen laptop

Als je over een eigen laptop beschikt, kun je op elke onderwijslocatie toegang krijgen tot het draadloos netwerk. De meeste moderne laptops voldoen aan onze systeemeisen. Daarmee is de kans groot dat je met je eigen laptop prima uit de voeten kunt bij Rivor.

Belangrijk:
Tablets (bijv. Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Acer Iconia Tab, etc) zijn niet geschikt voor het gebruik in de lessituatie.

Systeemeisen

Ga je voor je opleiding een laptop aanschaffen of wil je weten of je huidige laptop aan de eisen voldoet? Bekijk dan hier aan welke systeemeisen je laptop moet voldoen en welke programma's je nodig hebt. De meeste moderne laptops voldoen hieraan.

Laptopactie

Beschik je niet over een eigen laptop? Dan kun je deelnemen aan de speciale laptopactie van ROC Rivor. Via deze actie kun je een uitstekende laptop voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Onze keuze is gevallen op de laptops van twee leveranciers:

Beide leveranciers bieden voor een aantal modellen ook 2 jaar garantie. Gespreide betaling is alleen mogelijk bij Campusshop.nl.