Mijn naam is Tim Cornelissen, geboren op 19 februari 1997 te Lienden. Ik ben momenteel 22 jaar oud en mijn hobby's zijn gamen en fitness. In 2010 ben ik begonnen met een mavo TL opleiding op De Pantarijn in Kesteren. In 2014 ben ik hiervoor geslaagd. Verder werk ik parttime bij het bedrijf Struyk Verwo Infra, waar ik momenteel al 7 jaar in dienst ben. Na de mavo ben ik direct doorgestroomd naar de havo waar ik ook mijn diploma heb gehaald.

Ook heb ik in de periode van september 2016 tot juni 2017 één jaar hbo ICT gedaan. Ik ben hier echter mee gestopt omdat ik het mezelf niet kon voorstellen om dit in de nabije toekomst als baan te hebben. Tijdens mijn hbo-ervaring van één jaar heb wel handige vaardigheden opgedaan, zoals het werken met Webtech, Java en c++ programmeren.

Op dit moment volg ik de opleiding Technicus Mechatronische Systemen niveau 4 bij ROC Rivor. Ik hoop in de toekomst deze opleiding zo goed mogelijk af te ronden, zodat ik weer kan doorstromen naar het hbo. Om dit te bereiken zal ik wel erg hard moeten werken aangezien ik snel afgeleid ben. Dit is echter één van mijn minder positieve kanten, maar tegelijk ook een verbeterpunt waar ik aan kan werken! Een pluspunt is dat ik erg goed ben ik probleemoplossend denken, werken onder druk en werken in teamverband.

Ik kijk erg uit naar het Skills Heroes project en hoop goed te presteren!

De kwalificatiewedstrijd van Tim Cornelissen is op 23 januari en start van 09:00 tot 15:00 in Delft.