Motto

Het motto “Iedereen kan sporten” stond 7 oktober hoog in het vaandel. Tielse sportverenigingen maakten het evenement mogelijk in samenwerking met Sportfriends en ROC Rivor. Studenten van de opleidingen Leisure & Hospitality en Marketing & Communicatie ondersteunden met de promotiecampagne, conceptontwikkeling en bij de uitvoering van fotografie, opbouw, ontvangst, catering, activiteitenbegeleiding en opruimen.

Samen doen

Wethouder Carla Kreuk-Wildeman deed lekker sportief mee en liet zich interviewen door Ilse Meenken (Sportfriends), TEC voorzitter Johan Verweij en initiatiefnemer Henk van Verseveld. Dit alles werd vastgelegd door de filmploeg, bestaande uit studenten Mediavormgeving, die van dit evenement nog een after movie maken.

Vervolg

Complimenten van de organisatie en vrijwilligers voor de inzet van onze studenten! Hun enthousiasme werd echt gewaardeerd. Dat het sportevenement een vervolg gaat krijgen, staat al vast. En dat ROC Rivor studenten daar wederom een rol in verdienen, hebben ze 7 oktober absoluut bewezen!