Challenge
Onze student Sydney Wouterse is één van de 39 ambassadeurs die het mbo zo bijzonder maakt. De student Verpleegkundige werd afgelopen november verkozen tot de Ambassadeur van ROC Rivor. Als gevolg daarvan nam zij deel aan het landelijke ambassadeursprogramma van ‘Dit is mbo’. Samen met de ambassadeurs van de andere roc’s voerde ze verschillende opdrachten uit, waaronder een challenge in de Brandweerkazerne in Gouda. Dit kon iedereen op de voet volgen via het YouTube programma Mbo’ers pakken aan.

​​​​​​​Winnaars
Tijdens het gala werden drie studenten genomineerd die kans maakte op de titel ‘Landelijke Ambassadeur mbo”. Uiteindelijk is student Clemens van den Broek van Curio Onderwijsgroep degene die komend jaar deze mooie titel mag dragen! Minister Robbert Dijkgraaf van OCW had de eer hem deze award uit te reiken. Wij wensen Clemens heel veel succes!

Het Dit is mbo Ambassadeursgala
Het Dit is mbo Ambassadeursgala is een initiatief van de MBO Raad met een bijdrage van SBB, Worldskills Netherland, de AOb en BVMBO. Het gala en begrip in het mbo, verbindt iedereen die in het mbo werkt en leert door awards uit te reiken aan studenten, onderwijsteams en bedrijfsleven. De Landelijk Ambassadeur mbo is een jaar lang hét boegbeeld van het mbo.