Enthousiast gingen de onderwijsassistenten aan de slag met het draaiboek en het vinden van sponsoren. De studenten beoordeelden de draaiboeken van elkaar en uiteindelijk mochten de winnaars een cheque overhandigen aan een goed doel naar keuze. Leuk detail: student Klaas-Jan van de opleiding Mediavormgeving heeft de cheque ontworpen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Vorige week volgde de prijsuitreiking, spannend! Het draaiboek van Brian, Naomi, Inge en Tim werd door de klasgenoten als best beoordeeld en zij mochten een mooi geldbedrag van €127,50 uitreiken aan Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Waarom kozen zij voor dit goede doel? “Het is belangrijk dat kinderen kunnen sporten. Niet alleen voor lichamelijke en motorische ontwikkeling maar zeker ook voor hun sociale ontwikkeling. Sporten is belangrijk om je te uiten en ook plezier te maken met leeftijdsgenoten. Wij vinden sporten ook heel belangrijk, dus daarom moet iedereen dit kunnen doen”, aldus de studenten.

Jeugdfonds Sport en Cultuur helpt om sporten te mogelijk voor kinderen waarvan de ouders niet voldoende financiële middelen hebben.

Cheque voor Jeugd Sport Fonds