Een aantal van onze studenten had dit jaar een bijzonder drukke en ‘eventvolle’ start van het jaar. In het verlengde van hun opleiding waren ze -mét hun docenten- als vrijwilliger aanwezig bij de grote Tielse zomerevenementen Appelpop en het Fruitcorso.

Tijdens Appelpop zorgden studenten van de opleiding Leisure & Hospitality ervoor dat bezoekers werden voorzien van een programma. Studenten van de MBO2 Dienstverlening hielpen in het horeca-gedeelte van de VIP-ruimtes om het opgeruimd en gezellig te houden. Ook werden er enquêtes afgenomen door studenten Communicatie, om de waardering en wensen voor het festival te peilen.

ROC Rivor Appelpop

Organisatie en studenten enthousiast

De studenten van de opleiding Beveiliger zorgden het weekend erna voor een veilig en gastvrij verloop van het Fruitcorso, terwijl het zich een weg baanden door het drukke Tiel. Vanuit de organisaties was er veel waardering voor het enthousiasme waarmee onze studenten aan de slag gingen. Alle studenten vonden het heel leuk en spannend om te werken tussen zo’n grote mensenmassa. Zo zei een student: ‘We zijn een ervaring rijker!’

Studenten ondersteunen Appelpop

Groot dankjewel

Volgend jaar hopen we met nog meer studenten, docenten en nog meer verschillende opleidingen een bijdrage te leveren en te laten zien wat ROC Rivor allemaal in huis heeft. Voor hun deelname en inzet bij de afgelopen ‘pilot’ een Groot Dankjewel voor docenten Tineke van Hoek, Debbie Tartarin, Hugo Bruining, Peter van Moerkerk en Dick Brouwer!