Want dat is het: mooi, veelzijdig en bovendien zeer kansrijk! En dat mag best nog meer benadrukt worden. Gelukkig is er ook landelijk steeds meer aandacht voor het mbo-onderwijs. Want mbo’ers zijn hard nodig in onze samenleving! De vraag naar praktisch opgeleide medewerkers is heel groot. Met een mbo-diploma heb je goud in handen. Zo beaamt ook Stan Vloet, bestuurder van ROC Rivor: “Mbo’ers zijn heel hard nodig, juist ook in de regio Rivierenland. Bedrijven in onze regio staan te springen om vakmensen. Vooral in de techniek, logistiek en zorg is de vraag groot naar gediplomeerde mbo’ers. Het volgen van een mbo-opleiding is aantrekkelijker dan ooit. Ik nodig dan ook iedereen uit, ook volwassen zij-instromers, om onze Open Dag te bezoeken en zelf te ervaren hoe mooi het mbo is.”

Bezoek de Open Dag
Het bezoeken van de Open Dag helpt je om de juiste opleiding en school te kiezen. Op deze manier proef je de sfeer op onze locaties en heb je volop de gelegenheid om vragen te stellen aan studenten en docenten. Je ontdekt wat het mbo te bieden heeft en hoeveel (baan)kansen er zijn. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je direct aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen
Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. Ook kunnen zij-instromers zich laten informeren over het aanbod binnen Leven Lang Ontwikkelen waarbij om- en bij-scholingstrajecten worden toegelicht. Tevens kun je hier terecht voor diverse Inburgering en (taal)cursussen.