Challenge

Onze student Jamilla Frenay was een van de 42 toppers die het mbo zo bijzonder maken. Jamilla werd afgelopen mei verkozen tot de Ambassadeur van ROC Rivor. Daarna ging zij met 13 andere studenten een challenge aan bij de Praxis in Zoetermeer. Dit kon iedereen op de voet volgen door het YouTube programma Mbo’ers pakken aan.

Het ambassadeurschap

Jamilla heeft in het afgelopen jaar de rol van ambassadeur vervuld door haar verhaal en ervaring met ROC Rivor te delen op verschillende evenementen en bijeenkomsten in de regio. “Door het ambassadeurschap bij ROC Rivor heb ik mij nog verder ontwikkeld, kansen gekregen en mensen ontmoet die mij hebben geïnspireerd. Ik ben heel trots dat ik deze rol heb mogen vervullen”, aldus Jamilla.

Ambassadeursgala

Tijdens het ambassadeursgala afgelopen maandag werd de Landelijk Ambassadeur mbo 2019 bekend gemaakt. Uit alle ambassadeurs werden drie studenten naar voren geroepen. Deze studenten waren positief opgevallen bij de jury door hun inzet en houding. Voor hen was er nog een laatste opdracht, een pitch van 1 minuut over waarom het mbo zo belangrijk is voor hen.

Na drie indrukwekkende pitches, ging de jury in beraad. Uiteindelijk is Hendrik van ROC Tilburg verkozen tot de Landelijke Ambassadeur mbo 2019! Gefeliciteerd Hendrik!