MBO 2 Dienstverlening

Bij de brede opleiding MBO 2 Dienstverlening zijn er 38 studenten afgestudeerd. Zij hebben een mbo niveau 2 diploma ontvangen. In deze opleiding maken de studenten kennis met verschillende vormen van dienstverlening. Gedurende de opleiding kiezen ze een uitstroomrichting waar ze klaargestoomd worden voor de arbeidsmarkt.

Zorg en Welzijn

Bij de academie Zorg en Welzijn zijn maar liefst 119 diploma’s uitgereikt. Hiervan hebben 52 studenten een dubbelkwalificatie ontvangen, zij hebben nu twee diploma’s op zak en zijn breed opgeleid voor een baan in de zorg. Maar daar bleef het niet bij, van deze 119 studenten studeerde zes Cum Laude af! Zij hebben de zorg-opleiding afgerond met gemiddeld een acht of hoger gemiddeld.

Entree

Gedurende het schooljaar zijn 77 studenten van de Entreeopleidingen afgestudeerd. Deze week ontvingen de laatste studenten een niveau 1 diploma. Een gedeelte van de afgestudeerde studenten stroomt naadloos door naar de MBO 2 opleiding binnen ROC Rivor. Andere studenten kiezen er voor om direct aan het werk te gaan.