Genomineerde ambassadeurs

Om de zoektocht naar onze RivorAmbassadeur te starten, zijn door de docenten van ROC Rivor deze vijf studenten aangedragen als Ambassadeur.

Astrid van Eldik

Tweedejaars student Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Astrid is begonnen op niveau 2 en daarna opgeklommen tot niveau 4. Een hele prestatie, zeker als je studie moet combineren met het moederschap. Ze is enthousiast, behulpzaam en kritisch. Bovendien is ze een echte doorzetter en gaat ze voor het hoogst mogelijke resultaat. Astrid heeft alle eigenschappen van een ambassadeur in zich!

Simone Peterse

Tweedejaars student Onderwijsassistent

Simone is een enthousiaste student en behaalt goede cijfers. Niets is haar teveel: zo motiveert ze ook haar medestudenten om het beste uit zichzelf te halen. Simone is op haar stage heel zelfstandig en ziet alles als een uitdaging. Simone is trots op het mbo en dat maakt haar de perfecte ambassadeur.

Jamilla Frenay

Tweedejaars student Management Assistant

Jamilla is ingestroomd in het tweede leerjaar omdat zij al werkervaring had. Ze heeft een topstage gelopen bij Social Elephant, waardoor haar organisatietalent, kennis en inzicht enorm gegroeid is. Voor haar opleiding zet zij zichzelf actief in voor het werven van nieuwe studenten. Ook vloggen vindt Jamilla ontzettend leuk. Zij zal het in de toekomst nog ver schoppen en is daarom een super ambassadeur voor het mbo!

Romy van den Brink

Derdejaars student Medewerker Marketing & Communicatie

Romy loopt stage bij S.M.I.L.E. Promotions en heeft daar de volledige verantwoordelijkheid voor alle social media en zoekmachineoptimalisatie. Tijdens haar afstudeeropdracht heeft Romy laten zien dat zij gestructureerd en planmatig kan werken. Zo heeft ze haar opdracht met een zeer mooi resultaat afgesloten. Haar stagebedrijf is zó blij met Romy, dat ze er mag komen werken. Romy is dé ideale ambassadeur voor het mbo!

(Online) verkiezing

Vanaf vrijdag 10 mei om 13.00 uur is het mogelijk te stemmen op jouw favoriete genomineerde ambassadeur. Jouw stem telt voor de uitslag van de Publiekslieveling. Stemmen kan hier. Iedereen kan één keer zijn of haar stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met maandag 27 mei 23.45 uur.

Naast een online verkiezing voor de Publiekslieveling is er een Rivor jury die de studenten beoordeelt op de volgende vijf competenties:

  • Samenwerken
  • Probleem oplossen
  • Creatief denken
  • Communicatieve vaardigheden
  • Leiderschap

De uitslag van de jury bepaalt wie de RivorAmbassadeur 2019 wordt. De inzet van de genomineerden gedurende de verkiezingscampagne, weegt mee in het oordeel van de Rivor jury.

Uitslag

Op dinsdag 28 mei wordt de Publiekslieveling en de RivorAmbassadeur bekend gemaakt om 13.00 uur in de aula van de Bachstraat in Tiel. Iedereen is van harte welkom om bij de uitslag aanwezig te zijn!

Heb je vragen over de verkiezing? Mail je vraag dan naar mc@rocrivor.nl.