Genomineerde ambassadeurs

Om de zoektocht naar onze RivorAmbassadeur te starten, zijn door de docenten van ROC Rivor deze drie studenten aangedragen als Ambassadeur.

Mèjoe Meijs

Tweedejaars student Leisure & Hospitality

Mèjoe is een hele enthousiaste jongen, die zorgt voor een goede ambiance. Mèjoe is betrokken bij de praktijklabopdrachten, zo wordt hij door opdrachtgevers uit de praktijk snel gekozen tot contactpersoon. Mèjoe is een goede ambassadeur voor ROC Rivor en hij schroomt niet weg om voor een grote groep zijn enthousiasme over te dragen.

Pim Petersen

Tweedejaars student Mediavormgeving

Pim is vorig jaar gestart met de opleiding Mediavormgeving in combinatie met een VAVO-traject. Over betrokkenheid valt er niks op te merken bij Pim. Hij manifesteert zich als een geboren leider en organisator. Pim vindt het niet erg om te lachen naar de camera en heeft het echt in zich om ambassadeur te zijn. Daar mogen wij trots op zijn !

Lucas Rolvink

Tweedejaars student (Junior) Accountmanager

Lucas heeft een zeer eigen positieve houding. Hij steekt veel tijd en energie in zijn opleiding en gaat er echt voor. Door zijn groei in de opleiding en zijn ondernemende houding in zijn werk, is Lucas de perfecte ambassadeur!

(Online) verkiezing

De komende weken zal voor de ambassadeurs in het teken staan van het werven van stemmen en zichzelf presenteren als ambassadeur. Een ambassadeur die laat horen en zien waarom het mbo voor hen en voor de maatschappij belangrijk is. Iemand die gelooft dat kennis en kunde delen vanuit eigen ervaring, gelijk staat aan: samenwerken aan activiteiten en ambitie heeft om zichzelf en de school verder te ontwikkelen.

Vanaf dinsdag 13 oktober om 13.00 uur is het mogelijk te stemmen op jouw favoriete genomineerde ambassadeur. Iedereen kan één keer zijn of haar stem uitbrengen.

De inzet van de genomineerde ambassadeurs gedurende de verkiezingscampagne wordt meegeteld tijdens de jurering en het besluit wie de RivorAmbassadeur wordt.

Stemmen kan tot en met vrijdag 6 november 23.45 uur.

Stem op jouw favoriete ambassadeur op basis van de volgende vijf competenties:

  • Samenwerken
  • Probleem oplossen
  • Creatief denken
  • Communicatieve vaardigheden
  • Leiderschap

ROC Rivor zoekt die ambassadeur die laat zien hoe trots hij/zij is op Rivor en op het mbo. Een mooier verhaal dan een trotse student is er niet!

Uitslag

Op dinsdag 10 november wordt de RivorAmbassadeur (online) bekend gemaakt. Meer informatie hierover volgt op deze pagina en onze social media.

Heb je vragen over de verkiezing? Mail je vraag dan naar mc@rocrivor.nl.