Academie
voor Ondernemerschap en Dienstverlening

Onze Academie staat voor onderwijs dat bij je past. We zorgen daarbij ook voor extra uitdagingen. We gaan verder dan andere scholen, omdat we zien dat onze studenten meer gemotiveerd worden én blijven als er meer te kiezen is. We bieden je volop kansen. Je kunt zelf ondernemend aan de slag en werkt vaak met echte, reële opdrachten.

Academie voor Ondernemerschap en Dienstverlening

Maak je ambities waar

Al onze opleidingen beginnen breed vanuit een gedegen theoretische basis. Van daaruit kunnen onze studenten zich steeds verder richten op hun interesses en talenten. Je ontdekt wat er allemaal mogelijk is en wat je zelf nog meer in huis hebt. Wij zorgen hierbij voor persoonlijke ondersteuning en aandacht. Je krijgt alle kansen om je ambities waar te maken. We hebben zelfs verkorte trajecten.
 

Meer mogelijkheden

Er valt heel wat te kiezen naast het vaste opleidingsprogramma. Onze Academie geeft je extra opties. Bijvoorbeeld met minoren (keuzevakken) zoals hbo-Engels, wiskunde en het schrijven van een ondernemingsplan. We bieden je bovendien de mogelijkheid een havo-certificaat te halen. Zo zorgen we voor een goede aansluiting op je volgende stap. Of je nu je eigen onderneming wilt starten, snel aan de slag wilt in een leuke functie of verder wilt studeren.
 

Ontmoetingsplaats

Om onze studenten meer uitdagingen en kansen te bieden, is de Academie een echte ontmoetingsplaats. We regelen inspirerende gastcolleges door succesvolle ondernemers, een eigen bedrijvenmarkt voor stages, verrassende excursies… Onze Academie vormt een goede schakel met de vmbo’s in de regio, het bedrijfsleven en de drie grote hbo-instellingen in de buurt. Ook leggen we contact met andere organisaties die interessant kunnen zijn voor (de toekomst van) onze studenten.

Bij onze Academie heerst een prettige sfeer. Het draait om respect, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om veel dingen te doen en te ontdekken. Je krijgt de kans om je waar te maken én de uitdaging om zelf actie te ondernemen en richting te geven aan je talent en je ambitie. Onze studenten hebben daardoor meer in huis, meer te bieden en later meer te kiezen.

sluiten