Laptop

Rocrivor.nl - Themapagina's - Laptop


ROC Rivor biedt je graag modern en flexibel onderwijs. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ICT-faciliteiten op onze onderwijslocaties. Alle locaties van ROC Rivor zijn zo ingericht dat je vrij gebruik kunt maken van een draadloos netwerk. Dit netwerk biedt je veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld surfen op internet en krijg je toegang tot de elektronische leeromgeving (It’s Learning).

Voor alle opleidingen van ROC Rivor (m.u.v. de VAVO academie) is het gebruik van een eigen laptop verplicht! Voor enkele opleidingen gelden speciale laptopeisen.

Systeemeisen

Met je eigen laptop kun je op elke onderwijslocatie toegang krijgen tot het draadloos netwerk. In een speciale bijlage lees je aan welke systeemeisen je laptop moet voldoen. Overigens zullen de meeste moderne laptops aan deze systeemeisen voldoen en je met je eigen laptop toegang hebt tot het draadloos netwerk.

Laptopactie

Wanneer je niet over een eigen laptop beschikt, kun je deelnemen aan een speciale laptopactie van ROC Rivor. Via deze actie kun je een uitstekende laptop voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen bij:
Campusshop.nl
Daan Dansen Tiel

Beide leveranciers bieden voor een aantal modellen ook 2 jaar garantie. Gespreide betaling is alleen mogelijk bij Campusshop.nl.

Meer informatie en bestellen

Voor meer informatie en het bestellen van laptops kun je terecht bij de Campusshop.nl en Daan Dansen. Beide verzorgen de complete afhandeling van de bestelling. Voor eventuele problemen dien je contact op te nemen met de betreffende leverancier.

sluiten