Ontdek ROC Rivor tijdens een rondleiding op school!

Wil jij corona-proof de sfeer op school komen proeven? Dat kan! Lees hier meer!

Na de Online Speeddate wist ik direct mijn opleidingskeuze! Het was super fijn om te spreken met mijn toekomstige docent.
Student Maud, 2e jaars
Groepje studenten overleggen en presenteren

Online speeddates / Meeloopdagen

Wil je ervaren hoe het is om een student bij ROC Rivor te zijn? Tijdens een online speeddate of meeloopdag maak je kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. De perfecte manier om te checken of de opleiding die jij leuk vindt bij je past!

Lees hier alles over de Online Speeddates en Meeloopdagen.

Brochure downloaden

Wil jij onze opleidingsbrochures doorkijken? Je kunt de brochures online downloaden of aanvragen per post. Klik hier om de brochures aan te vragen.

Waarom kies je voor ROC Rivor?

Persoonlijke aandacht
Onze docenten kennen je en helpen je om het beste uit jezelf te halen. Door de fijne sfeer op school voel je je snel thuis!
Goede score opleidingen
Al jaren scoren wij met vele opleidingen bovengemiddeld! (bron: MBO Keuzegids)

Studiekeuze adviesgesprek

Twijfel je over je studiekeuze? Weet je nog niet precies welke opleiding of richting bij jou past? Je kunt een gesprek hierover aanvragen bij je eigen decaan. Maar je bent ook bij ons van harte welkom voor een studiekeuze adviesgesprek. Je kunt je daarvoor aanmelden door dit formulier in te vullen. Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen.

Als je een goed beeld wil krijgen van het soort werk dat je kunt doen met een opleiding, kijk dan ook nog eens op de website Kies MBO www.kiesmbo.nl. Daar vind je informatie en filmpjes over heel veel verschillende beroepen.

Heb je een vraag over een opleiding?

Heb jij een korte vraag over een van onze opleidingen? Dan kun je bij elke opleiding op de website je vraag stellen via de knop 'Heb je vragen over deze opleiding'.

Je vult jouw vraag in via een formulier en deze komt dan terecht bij de docent van de desbetreffende opleiding. De docent neemt daarna contact met jou op om de vraag te beantwoorden.

Past ROC Rivor bij jou?

  • Je bent gemotiveerd om te leren

    Je kunt instructies opvolgen, maar je neemt ook je verantwoordelijkheid om te leren

  • Je bent op zoek naar een kleinschalige school

    Een betrokken en persoonlijke aanpak spreekt je aan

  • Je vindt persoonlijke begeleiding belangrijk

    De docenten kennen je goed en proberen het beste in je naar boven te halen.

Heb je nog andere vragen?

Wil je nog meer weten over ROC Rivor of heb je een vraag over onze online activiteiten? Neem dan contact met ons op via 0344-656200 of mail naar mc@rocrivor.nl.