Sigrid Warnar

Ik ben Siebrig Warnar. Moeder van twee jongens waarvan er 1 op het ROC zit op de opleiding Mediavormgeving. Ik vind het belangrijk dat de school een rustige, veilige omgeving is waarin voldoende uitdaging en structuur is om de opleiding op een goede manier te kunnen volgen. Door mijn deelname aan het ouderplatform krijg ik meer inzicht over wat er achter de schermen gebeurt, waar de leiding mee bezig is en hoe er over allerhande zaken gedacht wordt. Als lid van het ouderplatform krijgen we de gelegenheid om mee te denken over het beleid van de school, over wat er goed is aan het ROC en wat er misschien nog wat beter kan. Als ouder zie en hoor je andere dingen via je kind dan de leiding op school en hierdoor kun je adviseren over allerhande zaken die door de school niet altijd opgemerkt worden.

Verder is het heel erg leuk dat je contact hebt met andere ouders waarvan het kind een hele andere opleiding volgt dan die van jou en dus ook tegen hele andere dingen aanloopt. Daar kunnen we samen over praten en proberen of de opleidingen beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Lijkt het je ook leuk om op deze manier met het ROC bezig te zijn? Kom een keer naar een vergadering om te kennis te maken en te kijken of het wat voor je is

Eric van den Heuvel

Ik ben Eric van den Heuvel, werkzaam bij EenHelderHoofd.nl als trainer en coach op het gebied van efficiënt en effectief werken. De reden dat ik mij heb aangesloten bij het Ouder Platform van ROC Rivor is mijn betrokkenheid bij de opleiding van mijn zoon. Ik ervaar het Ouder Platform als een groep leuke, gezellige en betrokken ouders die het beste voor hebben met de opleiding voor hun kind. Verder vind ik het leuk om gevraagd en ongevraagd mijn indruk van de school als ouder onder de aandacht te brengen bij de hoogste regionen binnen de school. Ik ervaar echt dat de stem van het Ouder Platform hier wordt gehoord.

Astrid Blaauwendraad

Mijn naam is Astrid Blaauwendraad. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, waarvan de oudste sinds september 2020 op het ROC Rivor zit. Ik werk twee dagen per week in het basisonderwijs als groepsleerkracht.

Ik ben lid geworden van het Ouderplatform, omdat ik het leuk vind om met onderwijs gerelateerde dingen bezig te zijn. Als ouder wil ik graag mijn steentje bijdragen in het meedenken en praten over het onderwijs, de school, de begeleiding en andere zaken die ouders en studenten bezig houden. Met elkaar kunnen we er voor zorgen dat onze kinderen een leerzame en fijne tijd op het ROC Rivor hebben.