Doe-activiteiten

Aan de hand van een individueel menu maken de leerlingen gedurende twee uur kennis met de sectoren Techniek, Economie, Zorg en Welzijn en/of Groen.Via interactieve doe-activiteiten van 20-25 minuten verkennen ze de werkvelden binnen deze vier sectoren. Deelname aan deze voorlichtingsactiviteit helpt de vmbo-leerlingen bij hun oriëntatie en sectorkeuze. De organisatie is in samenwerking met Bouwmensen Rivierengebied, Schildersvakopleiding Geldermalsen, Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Midden, Opleidingscentrum Rivierengebied en Helicon MBO Geldermalsen

Doe-activiteit Autotechniek op de PSO Doeweek voor vmbo-ers

Aanmelden

Je kunt je niet individueel aanmelden voor deze voorlichtingsactiviteit. Leerlingen van de deelnemende vmbo-scholen krijgen via school informatie over de PSO Doeweek.

Locatie

De leerlingen worden op school met de bus opgehaald. De bus brengt iedereen direct naar de locaties waar de doe-activiteiten plaatsvinden. De PSO Doeweek vindt plaats op de Poppenbouwing 3b in Geldermalsen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Bakker van Opleidingscentrum Rivierenland of Netty Bonouvrié van ROC Rivor.