Maak kennis met ROC Rivor

Vanwege het coronavirus organiseren wij op donderdag 11 maart 2021 een Online Open Dag van 16.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze Open Dag kan jij online kennismaken met onze opleidingen tijdens een webinar en virtueel de sfeer op school proeven. Je kunt bij verschillende opleidingen een kijkje nemen en vragen stellen aan de docenten en studenten. Voor de twijfelaars kun je een beroepsinteressetest maken en daar online advies over krijgen.

Alles is aanwezig om online een goede studiekeuze te maken! Het is tijdens de Online Open Dag ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding. Tip! Leg je ID-kaart alvast klaar.

Programma

Tijdens de Online Open Dag kun je allerlei verschillende activiteiten en onderdelen bekijken/bezoeken. De onderdelen van onze Online Open Dag zijn:

  • Cluster webinars
  • Virtuele tour door de school
  • Stel je vraag aan docenten
  • Stel je vraag aan studenten
  • Online studiekeuzetest
  • Informatie voor ouders
  • Direct inschrijven voor een opleiding

Opleidingen

Tijdens de Online Open Dag kun je terecht voor meer informatie over Mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie, Media, Vormgeving en ICT en VAVO.

Aanmelden

Aanmelden voor de Online Open Dag op donderdag 11 maart kan hier. Je ontvangt in de week van de Online Open Dag het programmaoverzicht. Zo kun je alvast bekijken welke webinars je wilt volgen. De link naar de online omgeving van de Open Dag ontvang je op donderdag 11 maart in je mailbox. Check voor de zekerheid ook even je spam-mailbox.

Ik zit klaar op de Online Open Dag om al jouw vragen te beantwoorden!
Student Rosanne
Student zit met oortje achter laptop

Meer informatie

Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op door te mailen naar mc@rocrivor.nl of door te bellen naar 0344-656200.