Waarom een Meeloopdag?

  • Je maakt het mbo mee zoals het écht is.
  • Je krijgt een goed beeld van de opleiding.
  • Je kunt ervaren of de opleiding goed bij je past.

Kun je de knoop niet doorhakken welke opleiding je het leukste vindt? Twijfel je eraan of een opleiding écht bij je past? Dan kan een Meeloopdag je helpen!

Meeloopdagen en het coronavirus

Vanwege het coronavirus is het bij sommige opleidingen niet mogelijk om op de reguliere manier mee te lopen in de klas. Deze opleidingen hebben veel online lessen, zijn op stage of werken thuis aan opdrachten, waardoor mee lopen niet kan. Voor deze opleidingen hebben we een alternatief bedacht: een Online Speeddate

Online Speeddates

Alle meeloopdagen van de opleidingen Zorg en Welzijn zijn Online Speeddates.

Met de Online Speeddate maak jij kennis met onze opleidingen, docenten en studenten op een moment dat het jou uitkomt. Je gaat online in gesprek met een docent en eventueel ook een student van een opleiding naar keuze. Tijdens de speeddate vertelt de docent je alles over de opleiding, vakken, praktijkopdrachten en nog veel meer. De student vertelt hoe het is om te studeren bij ROC Rivor en bijvoorbeeld wat zijn of haar leukste vakken zijn. Natuurlijk kun jij ook al jouw vragen stellen tijdens de speeddate aan de docent en student.

Waar en wanneer meelopen?

Bij de mbo-opleidingen van ROC Rivor kun je Speeddaten van oktober tot en met mei. Je kunt jezelf hiervoor vanaf 1 oktober 2020 tot 1 mei 2021 aanmelden. De (online) locatie van de Speeddates is afhankelijk van de gekozen opleiding.

Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden voor Online Speeddate. Klik op de link en vul het formulier in. Je ontvangt een bevestiging per mail en onze docent neemt contact met jou op voor het afstemmen van de dag en tijdstip.

Meer informatie

Heb je vragen over de Speeddates van Zorg en Welzijn? Neem dan contact op met Suzanne van der Ven door te mailen naar suzannevanderven@rocrivor.nl of door te bellen naar 0344-656200.