100+ opleidingsmogelijkheden

Kom dan naar de Informatieavond voor meer informatie over onze avondopleidingen, cursussen, vavo-, educatie- en mbo-opleidingen! Op onze locatie Bachstraat 1 in Tiel worden ruim 100 opleidingen gepresenteerd. Docenten en bedrijven als het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland zijn aanwezig om antwoord te geven op al je vragen!

Aanmelden

Je bent donderdag 20 juni van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom! Meld jezelf aan via het aanmeldformulier. Je krijgt vervolgens praktische informatie en je persoonlijke code per mail toegestuurd. Neem deze mee naar de Informatieavond! Bij binnenkomst wordt je aanwezigheid geregistreerd. Natuurlijk zijn je ouders en familieleden ook van harte welkom, zij hoeven zich niet apart aan te melden.

Open Dag bij ROC Rivor kun je samen met je ouders in gesprek met onze docenten en studenten.instraat

VAVO, Mbo-opleidingen, Cursussen en Educatie

Ben jij:

  • gezakt maar wil je niet alle vakken over hoeven doen? Dan is een VAVO-opleiding voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je diploma te halen. Een opleiding met intensieve begeleiding en kleine groepen.
  • je aan het oriënteren welke mbo-opleiding bij jou past? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten van de Entreeopleidingen (niv. 1), MBO2 Dienstverlening en andere mbo-opleidingen staan tijdens de Infoavond voor jou klaar om jou te informeren over wat de opleidingen.
  • op zoek naar een cursus om je kennis te vergroten? ROC Rivor biedt vanaf september diverse (educatieve) cursussen aan. Onder andere Glas in lood, Praktijkdiploma Boekhouden, Hout- en Marmerimitatie, Lakverwerking maar ook taal- en rekencursussen.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de Informatieavond mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344-656200.