uitleg geven

Ben jij:

  • gezakt voor je eindexamen? Dan is een VAVO-opleiding voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je vmbo-tl of havo-diploma te halen. Bij ons hoef je alleen de vakken opnieuw te doen die je niet hebt gehaald.
  • je aan het oriënteren welke mbo-opleiding bij jou past? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten van de Entreeopleidingen (niv. 1), MBO2 Dienstverlening en andere mbo-opleidingen staan tijdens de informatieavond voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • op zoek naar een cursus om je kennis te vergroten? ROC Rivor biedt vanaf september diverse (educatieve) cursussen aan. Onder andere Glas in lood, Praktijkdiploma Boekhouden, Lassen, maar ook taal- en rekencursussen.

Of ben jij nieuwsgierig naar wat ROC Rivor allemaal kan bieden? Kom dan vooral langs!

100+ opleidingsmogelijkheden voor jou

Kom naar de Informatieavond voor meer informatie over onze avondopleidingen, cursussen, vavo-, educatie- en mbo-opleidingen! Op onze locatie Bachstraat 1 in Tiel worden ruim 100 opleidingen gepresenteerd. Docenten en bedrijven als het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland zijn aanwezig om antwoord te geven op al je vragen!

Aanmelden

Je bent donderdag 25 juni van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom! Meld jezelf aan via het aanmeldformulier. Je krijgt vervolgens praktische informatie en je persoonlijke code per mail toegestuurd. Neem deze mee naar de Informatieavond! Bij binnenkomst wordt je aanwezigheid geregistreerd. Natuurlijk zijn je ouders en familieleden ook van harte welkom, zij hoeven zich niet apart aan te melden.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de Informatieavond mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344-656200.

brochure bekijken