Vanwege het coronavirus organiseren we onze Informatieavond op een andere manier dan normaal. Omdat we persoonlijk contact heel belangrijk vinden en je graag bij ons op school ontvangen, voeren we op donderdagavond 24 juni informatiegesprekken. Op deze manier kunnen we je, geheel corona-proof, bij ons op school ontvangen en kun jij al je vragen stellen aan onze docenten.

Voor deze informatiegesprekken is het i.v.m. de coronamaatregelen alleen mogelijk vooraf aan te melden via het aanmeldformulier. Dit kan tot en met dinsdag 22 juni.

De gesprekken worden gevoerd tussen 18.00 en 20.30 uur. Op deze pagina lees je meer over de opzet van de Informatieavond.

Na een fijn gesprek met een docent was mijn opleidingskeuze gemaakt!
Jongen vertelt over zijn opleiding aan bezoekers Open Dag

Ben jij:

 • gezakt voor je eindexamen? Dan is een VAVO-opleiding voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je vmbo-tl, havo of vwo-diploma te halen. Bij ons hoef je alleen de vakken opnieuw te doen die je niet hebt gehaald.
 • blijven zitten op 3-vmbo-tl, 4-havo of 5 vwo? Ook dan kan VAVO jou helpen! Je kunt versneld al je examenvakken bij ons volgen.
 • je aan het oriënteren op welke mbo-opleiding je in september wilt starten? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten vertellen je alles over de opleiding tijdens een informatiegesprek.
 • op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil je je laten omscholen? Dan zijn onze cursussen en (verkorte) opleidingen binnen Leven Lang Ontwikkelen echt iets voor jou!

Informatiegesprekken

Je kunt je aanmelden voor een informatiegesprek met een docent van een opleiding naar keuze (max. 2 opleidingen). Het gesprek vindt plaats bij ons op school en duurt maximaal 15 minuten. Je mag voor het gesprek naast jezelf nog 1 persoon meenemen, bijvoorbeeld een ouder of verzorger. Dit in verband met het maximaal aantal personen die zijn toegestaan in het gebouw (RIVM-richtlijnen). Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen over de opleiding en vertelt de docent hoe de opleiding er precies uitziet. Na het gesprek is het mogelijk je ter plekke in te schrijven voor een opleiding bij ROC Rivor. Indien je dat overweegt, is het belangrijk om je ID-bewijs mee te nemen.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor een informatiegesprek bij ons op school? Dat kan via het aanmeldformulier. Aanmelden voor een informatiegesprek kan tot en met dinsdag 22 juni. Daarna is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor een gesprek en kun je dus niet langskomen bij ons op school.

Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Uiterlijk 1 dag van te voren ontvang je een mail met daarin het tijdstip van je gesprek, locatie en praktische info over de Informatieavond.

Gespreksrondes

Tijdens de Informatieavond werken we met gespreksrondes van een kwartier. In het aanmeldformulier kun je aangeven naar welk tijdsblok je voorkeur uitgaat; 18.00 – 19.00 uur, 19.00 - 20.00 uur of 20.00 – 20.30 uur.

Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur.

Annuleren

Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen? Laat dat dan tijdig weten door een mail te sturen naar mc@rocrivor.nl. Dan kunnen wij hier rekening mee houden in de tijdsplanning.

Is de Informatieavond wat voor jou?

 • Je wilt starten in september met een mbo-opleiding

  maar je weet nog niet welke opleiding

 • Je wilt volgend jaar je vmbo-tl, havo of vwo-diploma behalen

  maar niet alle vakken opnieuw doen

 • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging

  en je wilt een cursus of opleiding gaan volgen

Maatregelen rondom het coronavirus

Vanwege het coronavirus voeren we bij binnenkomst een controlegesprek. Dit om te controleren of je geen ziekteverschijnselen hebt. Ook ontvang je een dag voor de Informatieavond per mail informatie over de aangepaste maatregelen tijdens de avond.Ben je verkouden, heb je koorts of ben je benauwd? Dan mogen we je helaas niet ontvangen. Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar mc@rocrivor.nl. We zorgen dan voor een passend alternatief, bijvoorbeeld een online speeddate.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de Informatieavond mail naar mc@rocrivor.nl of bel naar 0344-656200.