Locaties & opleidingen

Tijdens de Open Dag zijn drie locaties van ROC Rivor geopend, zorg ervoor dat je de juiste locatie bezoekt.

Bijeenkomst voor ouders (voorafgaand aan de Open Dag)

Op maandag 30 januari organiseert ROC Rivor een bijeenkomst voor ouders. Deze bijeenkomst gaat over wat u als ouder/verzorger, kunt doen om uw kind te helpen bij de juiste studiekezue. En wordt er uitgelegd hoe de doorstroom vanuit het voorgezet onderwijs naar het mbo werkt.

Lees hier meer over deze ouderbijeenkomst

Maak kennis met ROC Rivor

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten geven demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding. Let op! Voor het aanmelden voor een opleiding heb je je Digi-D nodig.

Handig! Download de Open Dag App

Maak je bezoek aan de Open Dag van ROC Rivor nog gemakkelijker met de Open Dag app! In deze app vind je de plattegrond van onze locaties, alle activiteiten, leuke video’s en een overzicht van onze opleidingen. Ook kun je via de app inschrijven voor een opleiding of meeloopdag.

Installeren van de app

  1. Download "Open Dag App" in de App of Play store.
  2. Zoek of selecteer ROC Rivor.
  3. De app wordt nu standaard geopend als de app van ROC Rivor.

Meer informatie

Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op door te mailen naar mc@rocrivor.nl of door te bellen naar 0344-656200.