1. Ontdek ROC Rivor tijdens een rondleiding op school!

Wil jij corona-proof de sfeer op school komen proeven? Dat kan! Lees hier meer!

2. Online speeddates / Meeloopdagen

Wil je ervaren hoe het is om een student bij ROC Rivor te zijn? Tijdens een online speeddate of meeloopdag maak je kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. De perfecte manier om te checken of de opleiding die jij leuk vindt bij je past!

Lees hier alles over de Online Speeddates en Meeloopdagen.

3. Studiekeuze adviesgesprek

Twijfel je over je studiekeuze? Weet je nog niet precies welke opleiding of richting bij jou past? Je kunt een gesprek hierover aanvragen bij je eigen decaan. Maar je bent ook bij ons van harte welkom voor een studiekeuze adviesgesprek. Je kunt je daarvoor aanmelden door dit formulier in te vullen. Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen.

Als je een goed beeld wil krijgen van het soort werk dat je kunt doen met een opleiding, kijk dan ook nog eens op de website Kies MBO www.kiesmbo.nl. Daar vind je informatie en filmpjes over heel veel verschillende beroepen.

Na de Online Speeddate wist ik direct mijn opleidingskeuze! Het was super fijn om te spreken met mijn toekomstige docent.
Student Mediavormgeving, 2e jaars
Jongen onder begeleiding bezig met mediavormgeving

Heb je nog andere vragen?

Wil je nog meer weten over ROC Rivor of heb je een vraag over onze online activiteiten? Neem dan contact met ons op via 0344-656200 of mail naar mc@rocrivor.nl.