Wil jij je inschrijven voor een opleiding bij ROC Rivor? Dat vinden wij super leuk! Lees hieronder hoe het inschrijven in zijn werk gaat. Heb je vragen of hulp nodig tijdens het inschrijven? Wij zitten de hele Online Open Dag telefonisch voor je klaar!

Identiteitskaart bij de hand?

Voordat je begint met het inschrijven voor een opleiding, zorg dat je je identiteitskaart bij de hand hebt. Je moet namelijk de voor- en achterkant uploaden tijdens de inschrijving. Voor een buitenlands paspoort of verblijfsdocument geldt dat de voor- als achterkant geüpload moet worden én daarbij een document met daarop een leesbaar BSN nummer.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven voor een opleiding gaat via deze link. Lees de instructie op de startpagina goed door en klik dan op volgende.

Daarna kies je de opleiding die je wilt volgen. Let goed op of je voor een BOL of BBL opleiding kiest. Daarna vragen we allerlei persoonsgegevens van jou. Het is verstandig om deze gegevens samen met je ouders in te vullen.

Heb je vragen of lukt het inschrijven niet?

Wil je wat vragen over je inschrijving of heb je hulp nodig? We zijn telefonisch en via de mail bereikbaar om jou te helpen! Neem contact met ons op via 0344 65 62 00 of deelnemersadministratie@rocrivor.nl.

Benieuwd hoe jouw school eruit ziet?

Wil je een beeld krijgen van de school waar jij een opleiding gaat volgen? Check dan onze virtuele tour en snuffel lekker rond door de school!

Kiezen voor een opleiding bij ROC Rivor was de beste keuze! Ik vind mijn opleiding super leuk en mag veel in de praktijk leren.
Student Sanne, 1e jaars
Meiden aan het werk achter laptop