Zorgcentra De Betuwe is een eigentijdse én tikkeltje eigenwijze organisatie voor ouderenzorg in Rivierenland. We werken met bijna 900 goed opgeleide medewerkers en 600 betrokken vrijwilligers. We helpen ruim 1000 ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven leven. En lukt dat niet meer, dan bieden we allerlei mogelijkheden om te wonen in een beschermde omgeving. Thuiszorg De Betuwe en Behandelcentra De Betuwe zijn onderdelen van Zorgcentra De Betuwe.

Hoe werken wij?

Zorg is mensenwerk! Dat is de overtuiging van Zorgcentra De Betuwe. En dat merk je! In ons werk staat het contact met mensen centraal. Wij stemmen ons werk altijd af op de wensen en behoeften van onze cliënten. Dat zegt als het goed is iedere zorgorganisatie. In de praktijk betekent dit bij ons dat wie het weet, het mag zeggen. Niet de manager (die we om die reden ook helemaal niet meer hebben).

Wij vertrouwen op de kwaliteiten van onze collega's en vrijwilligers. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn de principes van waaruit we werken. Iedereen werkt in een zelfsturend team en dat nemen we serieus. Zo kun je bij ons zelf bepalen waar geld aan wordt uitgegeven, hoe roosters worden ingevuld en hoe een dag goed ingedeeld wordt bijvoorbeeld. Omdat jij onze cliënt kent en zo samen met cliënten en hun familie kunt bedenken wat de best mogelijke zorg is. Iedereen is welkom bij Zorgcentra De Betuwe. En of je nu medewerker, cliënt of vrijwilliger bent: iedereen is gelijkwaardig bij ons. En uniek!

Hoe is het om bij ons te werken?

Bij Zorgcentra De Betuwe kom je tot je recht. Jouw expertise wordt gewaardeerd! Je bent zelf verantwoordelijk voor de zorg die je biedt. Je hebt geen last van managers. Je werkt in je eigen team en samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk. Wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden. En omdat ons dienstenaanbod zo breed is, kun je veel kanten op in onze organisatie. Natuurlijk is het ook fijn om bij ons te werken omdat we in het Rivierengebied werken. Als je bij ons werkt, werk je in een rustige regio, zonder files.

Lees hier verhalen van collega's over werken bij ons!

Contact

Wil je meer informatie over werken bij Zorgcentra De Betuwe? Neem dan contact op via werkplezier@stzb.nl of kijk op onze website!