Ga jij op zoek naar wie is de cliënt, wat kan en wat wil hij? Stel jij de cliënt centraal in het werken? En wil jij je talenten inzetten in het bieden van begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of een andere beperking hun leven in te vullen zoals ze dat zelf willen. Van jong tot oud in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor mensen met een beperking.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek waar jij als stagiaire of leerling kan en mag leren, waar je begeleid wordt door een gecertificeerde werkbegeleider. Waar ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Binnen verschillende woonvormen, dagbesteding, kinderdagcentra, etc bieden wij stage- en leerwerkplekken. In de basis leer je bij alle groepen om de cliënten op hun niveau te begeleiden en verdiep je je in alle problematieke rondom elke individuele cliënt en hun persoonlijk plan.

De driehoek; client, verwant, professional staat altijd centraal. Je ontvangt een stagevergoeding of salaris conform CAO gehandicaptenzorg.

Interesse?

Meld je je dan aan voor de online informatiebijeenkomst die we in maart en april organiseren.

Dit kan door je aan te melden via onderstaand mailadres:

Ilse.bochane@sheerenloo.nl

Cindy.stapelbroek@sheerenloo.nl

Lees meer over werken bij 's Heeren Loo via www.sheerenloo.nl/werken-bij.