De Hertog is een school in Tiel speciaal voor kinderen met ontwikkelings- of gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen in de basisschool leeftijd. Kinderen komen met plezier naar school. Ze weten dat ze hier zichzelf kunnen en mogen zijn en de hulp krijgen die ze nodig hebben. Voor deze kinderen en ouders is het niet vanzelfsprekend dat kinderen op school tot leren komen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Dat maakt het extra bijzonder en dankbaar om met deze kinderen te werken.

Onderwijsassistenten

De school bestaat uit 16 klassen waarbij in iedere klas (ongeveer 13 leerlingen) een groepsleerkracht en regelmatig een onderwijsassistent werkzaam is. Onderwijsassistenten zijn binnen onze organisatie onmisbaar. Samen maken we het onderwijs passend voor kinderen. Wij vinden en voelen dat je onderwijs samen maakt en zijn dan ook echte teamspelers.

Leerzame stageplek

Omdat kinderen regelmatig individueel en in groepjes begeleiding krijgen is de Hertog een leerzame stageplek om een diversiteit aan activiteiten uit te voeren. De Hertog is een onderdeel van Entrea Lindenhout, wat betekent dat er ook jeugdzorg binnen de organisatie wordt aangeboden aan kinderen en ouders. Er zijn dus veel verschillende collega's met verschillende achtergronden en werkzaamheden binnen de school. Kortom, veel te leren, ervaren en kennis te maken.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over de stagemogelijkheden bij De Hertog? Neem dan contact op met Marlies van Kerkhof via marlies.vankerkhof@entreaonderwijs.nl.

Of klik hier om een kijkje te nemen op de website van De Hertog!