Naam: Sunanda Enters
Leeftijd: 19 jaar
Leerjaar: 1
Opleiding: Zorg Specifieke Doelgroepen

Wil jij net als Sunanda studeren bij ROC Rivor? Kom langs op onze Open Dag op 6 februari 2020 en maak kennis met de school en onze opleidingen!

Waarom heb je voor ROC Rivor gekozen?

Vrienden van mij volgen ook op ROC Rivor een opleiding, zo werd ik bekend met de school. Ik bezocht een Open Dag en wist gelijk dat deze school bij mij past. Ik vind ROC Rivor een goede school, docenten staan altijd voor je klaar ook op moeilijke momenten.

Hoe vind je het studeren bij ROC Rivor?

Tijdens mij opleiding leer ik elke dag weer nieuwe dingen, daar hou ik van. Er is nooit een moment om niet te leren. Eerst heb ik de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie gevolgd, maar dit bleek niks voor mij te zijn. Vroeger was ik altijd bezig met mensen helpen, daarom past deze opleiding in de Zorg veel beter bij mij.

Het leukste van mijn opleiding vind ik Skills, dat is een vak op school waarbij je leert omgaan met een cliënt en over het lichaam van de mens leert. Met Skills leer ik echt hoe de praktijk is en ben ik goed voorbereid voor wanneer ik stage ga lopen.

Wat wil je na deze opleiding gaan doen?

Op dit moment volg ik een niveau 4 opleiding. Hierna wil ik graag doorstuderen aan het hbo, om de psychologie in te gaan.

Heb je een tip voor aankomende leerlingen die nog een opleiding moeten kiezen?

Denk goed na over je studiekeuze. Bekijk wat jou het meeste ligt en ga snuffelen bij verschillende opleidingen. Je moet uiteindelijk een opleiding kiezen waar je echt voor wilt gaan. Volg niet de opleiding die je vrienden doen, maar wat jij wilt!

Student zorg specifieke doelgroepen