Naam: Lubna Taee
Leeftijd: 18 jaar
Leerjaar: 3
Opleiding: Onderwijsassistent

Wil jij net als Lubna studeren bij ROC Rivor? Kom langs op onze Open Dag op 6 februari 2020 en maak kennis met de school en onze opleidingen!

Waarom heb je voor ROC Rivor gekozen?

De Open Dag sprak mij aan. Je kunt je hier echt ontwikkelen en ik voelde mij gelijk thuis. Op de Open Dag vertelden studenten over de opleiding en wat je allemaal gaat leren. Ik had er gelijk zin in!

Hoe vind je het studeren bij ROC Rivor?

Ik vind het jammer dat ik bijna klaar ben met studeren bij ROC Rivor. Er is zo’n fijne sfeer hier. Ik ben ook op andere scholen geweest waar vrienden van mij zitten, daar vond ik het erg groot.

Mijn opleiding is super leuk, want ik mag met kinderen werken. Niet alleen de kleine kinderen op de basisschool, maar ik mag ook stage lopen op een middelbare school. Ik heb twee dagen school en 2,5 dag stage. Zo kan ik wat ik leer gelijk toepassen in de praktijk.

Wat wil je na deze opleiding gaan doen?

Hierna wil ik naar de PABO. Ik volg nu lessen over voorbereiding op het hbo en studeren aan de PABO. Zo ben ik straks goed voorbereid als ik naar het hbo ga.

Heb je een tip voor aankomende leerlingen die nog een opleiding moeten kiezen?

Ga naar de Open Dagen, dan ontdek je wat er van je verwacht wordt. Je kunt ook goed zien of de opleiding bij je past. Ik vond het zelf ook heel moeilijk om te kiezen. Ik ging naar de Open Dag voor 8 verschillende opleidingen. Na de Open Dag was mijn keuze direct gemaakt.

Student onderwijsassistent