Naam: Dion Brugman
Leeftijd: 19
Leerjaar: 3
Opleiding: Medewerker Marketing en Communicatie

Wil jij net als Dion studeren bij ROC Rivor? Kom langs op onze Open Dag op 6 februari 2020 en maak kennis met de school en onze opleidingen!

Waarom heb je voor ROC Rivor gekozen?

Via vrienden hoorde ik dat het een leuke school is, dus ging ik naar de Open Dag. Daarna heb ik een intakegesprek gehad met een docent. Het gesprek was erg fijn en mijn ouders waren ook enthousiast. We zagen gelijk dat dit een kleinschalige school is. Mijn middelbare school was erg groot, te groot vond ik, dus het kleinschalige sprak mij aan.

Hoe vind je het studeren bij ROC Rivor?

Er hangt hier een hele gezellige sfeer en ik heb goed contact met mijn docenten. Ik ken ze allemaal persoonlijk. Ze hebben mij goed geholpen met mijn opleidingskeuze, want ik startte in het eerste leerjaar bij de opleiding Accountmanager. Ik twijfelde een jaar lang tussen deze opleiding en de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie. In het tweede jaar werd duidelijk dat ik Marketing leuker vind. Toen mocht ik van opleiding wisselen.

Wat vind je het leukste van je opleiding?

Het leukste van mijn opleiding is het werken aan projecten in groepsverband. ROC Rivor heeft een Praktijklab waar een project van onze opleiding gekoppeld wordt aan een echte opdrachtgever. Met een groepje studenten gaan we dan aan de slag voor de opdrachtgever. Zo leer ik hoe het is om samen te werken voor een opdrachtgever.

Wat wil je hierna gaan doen?

Doorstuderen aan het hbo! Ik weet nog niet precies welke opleiding, maar wel een die aansluit op mijn huidige opleiding. Ik denk dat ik goed voorbereid ben op het hbo, omdat wat ik nu leer op het hbo nog specifieker wordt. Maar de basis weet ik al.

Heb je een tip voor aankomende leerlingen die nog een opleiding moeten kiezen?

Verdiep je goed in de opleiding. Lees op internet en stel vragen aan je vrienden die al een opleiding volgen. Bezoek ook een Open Dag, daar kreeg ik een goed beeld van de school.

Student Marketing