Naam: Anna Buijing
Leeftijd: 18 jaar
Leerjaar: 2
Opleiding: Beveiliger

Wil jij net als Anna studeren bij ROC Rivor? Kom langs op onze Open Dag op 6 februari 2020 en maak kennis met de school en onze opleidingen!

Waarom heb je voor ROC Rivor gekozen?

Twee jaar geleden heb ik voor ROC Rivor gekozen omdat het een kleinschalige school is en ik dichtbij woon. Ik wist gelijk dat ik de opleiding Beveiliger wilde volgen, omdat ik hierna wil gaan werken bij Geld en Waardetransport. Met het afronden van deze opleiding kan ik daar gelijk gaan werken. Dat is vanaf jongs af aan mijn droom.

Hoe vind je het studeren bij ROC Rivor?

Studeren bij ROC Rivor vind ik erg leuk vanwege mijn klasgenoten en de docenten. Voor verschillende vragen kan ik altijd terecht bij mijn docenten en krijg ik snel antwoord. Het leukste aan mijn opleiding vind ik het stage lopen. Dat doe ik op onze school. Ik leer veel van mijn stagebegeleider en het is fijn dat ik de school al goed ken. Door deze opleiding bij ROC Rivor te volgen sta ik sterker in mijn schoenen!

Heb je een tip voor aankomende leerlingen die nog een opleiding moeten kiezen?

Ik raad iedereen aan om een dagje mee te lopen met de opleiding die je leuk lijkt. Ik heb een paar leerlingen mogen begeleiden tijdens een Meeloopdag en ze gaan allemaal enthousiast naar huis. Met een Meeloopdag krijg je inzicht in de opleiding en een beeld of het beroep bij je past. Dan pas kun je goed kiezen welke opleiding je gaat volgen.

Student Beveiliger op de foto