Aanmelden

Met STAP-budget

Aanmelden voor de diplomaroute Gastouder met het STAP-budget kan via dit inschrijfformulier van Diplomaroute. Geef bij actiecode in het inschrijfformulier de volgende code aan: 4KIDS2022. Kosten zijn dan €1325,- waarvan €1000,- gesubsideerd wordt door de overheid met het STAP-budget.

Ga je starten met je opvang via 4Kids, dan betaalt 4Kids de laatste €325,- aan jou terug*. Zo wordt jouw opleiding helemaal gratis!

Zonder STAP-budget

Maak je geen gebruik van het STAP-budget? Meld je dan aan bij 4Kids om zo met meer dan 50% korting de diplomaroute te kunnen volgen.

* Voorwaarden vergoeding 4Kids

De vergoeding van 4Kids ontvang je:

  • nadat je je diploma hebt behaald;
  • de eerste ouder bij jou is gestart met de opvang én de eerste factuur heeft betaald.

Wij verwachten van jou dat je minimaal één jaar als gastouder opvangt via 4Kids en minimaal 30 uur per maand opvang verzorgt. Voldoe je hier niet aan? Dan betaal je ons de € 325,- terug, plus € 180,- begeleidingskosten. Voor elke maand dat je wel hebt opgevangen wordt er € 50,- in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Diplomaroute Gastouder

De diplomaroute Gastouder verschilt van een reguliere opleiding. Je doet hierbij meteen het examen tot gastouder. Voor dit examen wordt niet iedereen toegelaten: je wordt alleen toegelaten wanneer je voldoende praktijkervaring hebt. Wanneer je het examen tot gastouder behaalt, ontvang je een erkend mbo-niveau 2 diploma.