Genomineerde ambassadeurs

Maak kennis met de genomineerde ambassadeurs.

Celia van Gooswilligen - student Opleiding Legal, Insurance & HR Service Specialist - 1e jaars

Luciano van der Vliet - student Opleiding Expert IT Systems and Devices - 2e jaars

(Online) verkiezing

De komende week staat voor de ambassadeurs in het teken van het werven van stemmen en zichzelf presenteren als ambassadeur. Een ambassadeur die laat horen en zien waarom het mbo voor hen en voor de maatschappij belangrijk is. Iemand die gelooft dat kennis en kunde delen vanuit eigen ervaring, gelijk staat aan: samenwerken aan activiteiten en ambitie heeft om zichzelf en de school verder te ontwikkelen.

Vanaf donderdag 10 november om 13.00 uur is het mogelijk om te stemmen op jouw favoriete genomineerde ambassadeur. Iedereen kan één keer zijn of haar stem uitbrengen.

De inzet van de genomineerde ambassadeurs gedurende de verkiezingscampagne wordt meegeteld tijdens de jurering en het besluit wie de RivorAmbassadeur wordt.

Stemmen kan tot en met vrijdag 18 november 12.00 uur.

Stem op jouw favoriete ambassadeur op basis van de volgende vijf competenties:

  • Samenwerken
  • Probleem oplossen
  • Creatief denken
  • Communicatieve vaardigheden
  • Leiderschap

ROC Rivor zoekt die ambassadeur die laat zien hoe trots hij/zij is op Rivor en op het mbo. Een mooier verhaal dan een trotse student is er niet!

Uitslag

Op maandag 21 november om 14.00 uur wordt de RivorAmbassadeur bekend gemaakt in de aula van onze locatie Bachstraat. Je bent van harte welkom op 21 november om je favoriet te steunen!

Heb je vragen over de verkiezing? Mail je vraag dan naar mc@rocrivor.nl.