Cees Brouwer (voorzitter College van Bestuur), Joffrey Spierings (coördinator VAVO academie) en Alice Bastiaans (coördinator Diplomaroute) openden gezamenlijk de nieuwe locatie. In de zomervakantie is er hard gewerkt om de verhuizing van de VAVO Academie (Tiel) en van Diplomaroute (Zaltbommel) naar Geldermalsen te realiseren. VAVO heeft nu een eigen pand waardoor het persoonlijke karakter van het onderwijs nog meer benadrukt wordt. Bovendien kan VAVO door de centrale ligging in Geldermalsen een bredere regio bedienen.

Boekpresentatie

Tijdens de opening was er ook aandacht voor de presentatie van het jubileumboek. Vorig jaar bestond ROC Rivor 25 jaar. Ter ere van dit jubileum is er op initiatief van de directie door Edwin Verkleij, docent bij ROC Rivor, een jubileumboek geschreven. In 2018 is hij aan dit project begonnen. Dankzij de inbreng van een grote groep
(oud-) collega’s is dit project uitgegroeid tot een prachtig boek met veel foto’s, verhalen en de geschiedenis van het onderwijs in het Rivierengebied. Het boek is voor geïnteresseerden hier online te downloaden.